Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Milky way
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="letti" data-source="post: 497976" data-attributes="member: 1603"><p>Dziś wypróbowałam ten przepis.Pycha.Patrzyłam w wyszukiwarce i nic nie znalazłam,więc mam nadzieję,że nie powtarzam.</p><p>Biszkopt czekoladowy</p><p>6 jaj</p><p>1szkl.cukru</p><p>1szkl.mąki-ostatnio dałam krupczatkę,polecam</p><p>1łyżeczka proszku do pieczenia</p><p>2-3 łyżki kakao</p><p> Upiec biszkopt.</p><p>Masa</p><p>1/2szkl mleka</p><p>3/4szkl.cukru</p><p>cukier waniliowy-2 szt.</p><p>2szkl.mleka w proszku</p><p>25 dag.margaryny</p><p>Zagotować mleko z cukrem i cukrem waniliowym.Ostudzić.Utrzeć margarynę na puch.Dodawać podczas ucierania mleko ostudzone i mleko w proszku.</p><p>Polewa</p><p>15 dag.czekolady,ok.6 łyżek mleka</p><p>Masą przełożyć biszkopt,polać polewą.Pycha.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="letti, post: 497976, member: 1603"] Dziś wypróbowałam ten przepis.Pycha.Patrzyłam w wyszukiwarce i nic nie znalazłam,więc mam nadzieję,że nie powtarzam. Biszkopt czekoladowy 6 jaj 1szkl.cukru 1szkl.mąki-ostatnio dałam krupczatkę,polecam 1łyżeczka proszku do pieczenia 2-3 łyżki kakao Upiec biszkopt. Masa 1/2szkl mleka 3/4szkl.cukru cukier waniliowy-2 szt. 2szkl.mleka w proszku 25 dag.margaryny Zagotować mleko z cukrem i cukrem waniliowym.Ostudzić.Utrzeć margarynę na puch.Dodawać podczas ucierania mleko ostudzone i mleko w proszku. Polewa 15 dag.czekolady,ok.6 łyżek mleka Masą przełożyć biszkopt,polać polewą.Pycha. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Milky way
Bottom