Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodownik z warstwą orzechową
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="lulu" data-source="post: 364902" data-attributes="member: 2326"><p></p><p>witam. mam pytanie dotyczące temperatury, w której można piec ciasto - czy 180 stopni wystarczy? będę także bardzo wdzięczna za informację, jak długo trzymasz je w piekarniku - 15-20 minut? - i jak długo prażysz orzechy po dodaniu do cukru i miodu. pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lulu, post: 364902, member: 2326"] [FONT=Georgia] [/FONT] witam. mam pytanie dotyczące temperatury, w której można piec ciasto - czy 180 stopni wystarczy? będę także bardzo wdzięczna za informację, jak długo trzymasz je w piekarniku - 15-20 minut? - i jak długo prażysz orzechy po dodaniu do cukru i miodu. pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodownik z warstwą orzechową
Top
Bottom