Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodowo-kawowe ze śmietaną
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 961436" data-attributes="member: 4430"><p>Krystyno, a ta smietana do przelozenia, to calkiem bez cukru?</p><p></p><p>Mam do wyboru: gesta smietane 24 % tzw. &quot;schmand&quot;, albo kwasna zwykla smietane 10 % albo creme fraiche ok. 30 %. (O kremowce nie wspominam) Jaka doradzilabys mi uzyc do tego smakowitego (juz czuje, jak pieknie pachnie!) ciasta?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 961436, member: 4430"] Krystyno, a ta smietana do przelozenia, to calkiem bez cukru? Mam do wyboru: gesta smietane 24 % tzw. "schmand", albo kwasna zwykla smietane 10 % albo creme fraiche ok. 30 %. (O kremowce nie wspominam) Jaka doradzilabys mi uzyc do tego smakowitego (juz czuje, jak pieknie pachnie!) ciasta? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodowo-kawowe ze śmietaną
Top
Bottom