Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodowo-kawowe ze śmietaną
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 964527" data-attributes="member: 13654"><p>Margarete i jak Ci wyszlo ciasto? Jak dalas cukier to nie bylo za slodkie?</p><p></p><p>Krystyno - czy pierwsza faze ciasta moge robic mikserem czyli zoltka a potem make moge potrakorwac mikserem czy lepiej drewniana lyzka? No bo że piane to bede mieszac lyzka. </p><p>I jak wyglada upieczone i dopieczone ciasto? Odstaje jak biszkopt od foremki? Bo ja mam problemy z moca piekarnika, na 170-180stopni to mi szybko pali ciasta wiec nie wiem jak dlugo potrzymac to :/</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 964527, member: 13654"] Margarete i jak Ci wyszlo ciasto? Jak dalas cukier to nie bylo za slodkie? Krystyno - czy pierwsza faze ciasta moge robic mikserem czyli zoltka a potem make moge potrakorwac mikserem czy lepiej drewniana lyzka? No bo że piane to bede mieszac lyzka. I jak wyglada upieczone i dopieczone ciasto? Odstaje jak biszkopt od foremki? Bo ja mam problemy z moca piekarnika, na 170-180stopni to mi szybko pali ciasta wiec nie wiem jak dlugo potrzymac to :/ [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Miodowo-kawowe ze śmietaną
Top
Bottom