Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Misiankowa tarta gruszkowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Milunia" data-source="post: 262286" data-attributes="member: 148"><p>kruchy lekko podpieczony spód</p><p>4 gruszki</p><p>2 jaja</p><p>150 g cukru pudru</p><p>20 g migdałów - płatków</p><p>1 łyżka rumu</p><p>Gruszki obrane i pokrojone mieszamy z resztą ingrediencji. Następnie kruchy spód smarujemy cienko jakąkolwiek konfiturą, na to wykładamy mieszankę gruszkową i przykrywamy cienkim kruchym ciastem. Pieczemy w temp. 160 przez ok. 30 min</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Milunia, post: 262286, member: 148"] kruchy lekko podpieczony spód 4 gruszki 2 jaja 150 g cukru pudru 20 g migdałów - płatków 1 łyżka rumu Gruszki obrane i pokrojone mieszamy z resztą ingrediencji. Następnie kruchy spód smarujemy cienko jakąkolwiek konfiturą, na to wykładamy mieszankę gruszkową i przykrywamy cienkim kruchym ciastem. Pieczemy w temp. 160 przez ok. 30 min [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Misiankowa tarta gruszkowa
Top
Bottom