Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
MISO PESTO lub marynata do tofu czy ryby
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 379924" data-attributes="member: 59"><p>jako pro-aktywne</p><p></p><p>3/4 szkl lisci bazylii (swieze)</p><p>1/2 szkl orzeszkow pini</p><p>4 lyzki oliwy </p><p>4 zabki czosnku (zmiazdzone)</p><p>2 lyzki miso</p><p></p><p>Zmiksowac wszystko w malakserze/blenderze do uzyskania kremowej konsystencji. </p><p>Mozna rowniez uzyc jako pastu do chleba lub marynaty. </p><p>Proporcje na 4 porcje.</p><p></p><p>Zrodlo: magazyn &quot;Health'N Vitality&quot;</p><p></p><p></p><p>a tutaj jeszcze: dlaczego jesc <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16459" target="_blank"> MISO </a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 379924, member: 59"] jako pro-aktywne 3/4 szkl lisci bazylii (swieze) 1/2 szkl orzeszkow pini 4 lyzki oliwy 4 zabki czosnku (zmiazdzone) 2 lyzki miso Zmiksowac wszystko w malakserze/blenderze do uzyskania kremowej konsystencji. Mozna rowniez uzyc jako pastu do chleba lub marynaty. Proporcje na 4 porcje. Zrodlo: magazyn "Health'N Vitality" a tutaj jeszcze: dlaczego jesc [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16459"] MISO [/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
MISO PESTO lub marynata do tofu czy ryby
Top
Bottom