- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
w/g Donny Hay
1/4 szkl bialego miso
1 lyzka sosu sojowego
1 1/2 wody
3 filety z piersi kury w plastrach
2 szklanki mrozonej soi (mozna zastapic drobna fasolka)
2 lyzki prazonego sezamu
Miso z woda i sosem sojowym zagotowac na srednim ogniu. Dodac piersi, gotowac mieszajac 5 min (do ugotowania sie kury), dodac soje i gotowac jeszcze 3 min (zeby soja sie zagrzala).
"Na wydaniu" posypac sezamem
1/4 szkl bialego miso
1 lyzka sosu sojowego
1 1/2 wody
3 filety z piersi kury w plastrach
2 szklanki mrozonej soi (mozna zastapic drobna fasolka)
2 lyzki prazonego sezamu
Miso z woda i sosem sojowym zagotowac na srednim ogniu. Dodac piersi, gotowac mieszajac 5 min (do ugotowania sie kury), dodac soje i gotowac jeszcze 3 min (zeby soja sie zagrzala).
"Na wydaniu" posypac sezamem