Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
mleczka roślinne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 553640" data-attributes="member: 1080"><p>Ja nie przecedzam mleczka, nawet z orzechów włoskich. Ponieważ dodaję je do kasz, więc nie musi być ono zupełnie gładkie. Bleder i tak dokładnie mieli zawartość, więc nie ma tam specjalnych resztek. Do picia, gdyby ktoś miał ochotę, to dobre jest mleczko z nerkowców, bo nie zostawia osadów, wychodzi gładkie. Możne je też dodawać do napojów, kawy, ciast zamiast mleka krowiego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 553640, member: 1080"] Ja nie przecedzam mleczka, nawet z orzechów włoskich. Ponieważ dodaję je do kasz, więc nie musi być ono zupełnie gładkie. Bleder i tak dokładnie mieli zawartość, więc nie ma tam specjalnych resztek. Do picia, gdyby ktoś miał ochotę, to dobre jest mleczko z nerkowców, bo nie zostawia osadów, wychodzi gładkie. Możne je też dodawać do napojów, kawy, ciast zamiast mleka krowiego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
mleczka roślinne
Top
Bottom