Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Mój kurczak na kiszonej kapuście*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 649337" data-attributes="member: 2980"><p>Bardzo dziekuje, sprobuje na pewno w weekend. Mniej wiecej wszystko jasne, piszesz tylko o krojeniu miesa na kostke, w przypadku zeberek to chyba trzeba jakos w poprzek pokroic i przesmazyc czy surowe pokrojone dac do tej kapusty? A grzyby suszone tylko namaczasz, czy lekko podgotowujesz? I czy wywar z tych grzybow dodac do calosci? </p><p>Tez nie przepadam za koncentratem w bigosie. Wyobrazam sobie juz ten zapach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 649337, member: 2980"] Bardzo dziekuje, sprobuje na pewno w weekend. Mniej wiecej wszystko jasne, piszesz tylko o krojeniu miesa na kostke, w przypadku zeberek to chyba trzeba jakos w poprzek pokroic i przesmazyc czy surowe pokrojone dac do tej kapusty? A grzyby suszone tylko namaczasz, czy lekko podgotowujesz? I czy wywar z tych grzybow dodac do calosci? Tez nie przepadam za koncentratem w bigosie. Wyobrazam sobie juz ten zapach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Mój kurczak na kiszonej kapuście*
Top
Bottom