Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Moja pieczeń w pierzynce bardzoooo pyszna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela2225" data-source="post: 251578" data-attributes="member: 1298"><p>Składniki</p><p>około 80dkg karkówki (schab jest za suchy)</p><p>0,5 litra śmietany 30 %(koniecznie 30)</p><p>2 zupy w proszku cebulowe knorra</p><p>1 zupa krem z borowików knorra</p><p></p><p>Mięso kroimy na plastry i oprószamy solą i piprzem z obu stron</p><p>Plastry układamy w naczyniu zaroodpornym.</p><p>W miseczce rózgą zupy mieszamy ze śmietaną.</p><p>Masą zalewamy mięso i pieczemy około 50minut lub dłużej `w piekarniku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela2225, post: 251578, member: 1298"] Składniki około 80dkg karkówki (schab jest za suchy) 0,5 litra śmietany 30 %(koniecznie 30) 2 zupy w proszku cebulowe knorra 1 zupa krem z borowików knorra Mięso kroimy na plastry i oprószamy solą i piprzem z obu stron Plastry układamy w naczyniu zaroodpornym. W miseczce rózgą zupy mieszamy ze śmietaną. Masą zalewamy mięso i pieczemy około 50minut lub dłużej `w piekarniku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Moja pieczeń w pierzynce bardzoooo pyszna
Top
Bottom