Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Morele w sosie własnym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 879986" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Agatko, </strong>tych moreli nie obiera się, są ze skórką, a pestki właściwie dryluje się, żeby jak najmniej uszkodzić owoc. Ja po nacięciu owocu nożem od strony ogonka pomagałam sobie agrafką. Ponieważ miałam dorodne, dojrzałe owoce, praca szła sprawnie. Póżniej takie całe owoce, napełnione sokiem, po pasteryzacji, wyglądają bardzo smakowicie. No, ale ja miałam tylko kilogram moreli, więc mogłam się bawić.</p><p><strong>Aga - </strong>zobaczysz, że wszystko pójdzie gładko i sama będziesz się dziwiła swoim strachom. W każdym razie trzymam kciuki i odezwij się, jeśli jeszcze czegoś nie będziesz pewna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 879986, member: 10341"] [B]Agatko, [/B]tych moreli nie obiera się, są ze skórką, a pestki właściwie dryluje się, żeby jak najmniej uszkodzić owoc. Ja po nacięciu owocu nożem od strony ogonka pomagałam sobie agrafką. Ponieważ miałam dorodne, dojrzałe owoce, praca szła sprawnie. Póżniej takie całe owoce, napełnione sokiem, po pasteryzacji, wyglądają bardzo smakowicie. No, ale ja miałam tylko kilogram moreli, więc mogłam się bawić. [B]Aga - [/B]zobaczysz, że wszystko pójdzie gładko i sama będziesz się dziwiła swoim strachom. W każdym razie trzymam kciuki i odezwij się, jeśli jeszcze czegoś nie będziesz pewna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Morele w sosie własnym
Top
Bottom