Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Morska pomidorówka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 901048" data-attributes="member: 5086"><p>Seler naciowy - cztery gałązki, por, cebula, czosnek, trzy marchewki, puszka pomidorów - całe w zalewie, słoik małży w sosie własnym, krewetki koktailowe, duży płat dorsza, oliwa, pieprz, sól, pietruszka do posypania. </p><p></p><p>zeszklić por, cebulę i czosnek, dodać posiekany seler i utartą na tarce o grubych oczkach marchewkę, podlać trochę wodą, udusić, oddać pomidory, warzywa doprowadzić do miękkości, dodać bulion część zmiksować, tak by zupa miała kremową konstystencji, wrzucić pokrojonego w kostkę dorsza, krewetki, odcedzone małże zagotować. Niech postoi z godzinę, żegby sie przegryzło, smacznego</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 901048, member: 5086"] Seler naciowy - cztery gałązki, por, cebula, czosnek, trzy marchewki, puszka pomidorów - całe w zalewie, słoik małży w sosie własnym, krewetki koktailowe, duży płat dorsza, oliwa, pieprz, sól, pietruszka do posypania. zeszklić por, cebulę i czosnek, dodać posiekany seler i utartą na tarce o grubych oczkach marchewkę, podlać trochę wodą, udusić, oddać pomidory, warzywa doprowadzić do miękkości, dodać bulion część zmiksować, tak by zupa miała kremową konstystencji, wrzucić pokrojonego w kostkę dorsza, krewetki, odcedzone małże zagotować. Niech postoi z godzinę, żegby sie przegryzło, smacznego [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Morska pomidorówka
Top
Bottom