Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mrówkowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sd_silver" data-source="post: 109949" data-attributes="member: 74"><p><strong>Mrówkowiec</strong></p><p></p><p>25 dag margaryny</p><p>6 jaj</p><p>1,5 szklanki cukru</p><p>2 szklanki mąki</p><p>0,75 szklanki maku (niemielonego)</p><p>1 łyżeczka proszku do pieczenia</p><p>kilka kropli olejku migdałowego</p><p></p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>Utrzeć margarynę z cukrem, dodawać po jednym jajku i po trochę mąkę wymieszaną z proszkiem. Na koniec </p><p>dodać olejek i czysty, suchy mak, piec około godziny w 180 stopnii w keksówce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sd_silver, post: 109949, member: 74"] [B]Mrówkowiec[/B] 25 dag margaryny 6 jaj 1,5 szklanki cukru 2 szklanki mąki 0,75 szklanki maku (niemielonego) 1 łyżeczka proszku do pieczenia kilka kropli olejku migdałowego sposób przygotowania Utrzeć margarynę z cukrem, dodawać po jednym jajku i po trochę mąkę wymieszaną z proszkiem. Na koniec dodać olejek i czysty, suchy mak, piec około godziny w 180 stopnii w keksówce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mrówkowiec
Top
Bottom