- Paź 26, 2007
- 10
- 0
- 0
Kazdy lubi czekolade.... ja szczególnie. Przepis na szybkie do zrobienia ciasto na średniej blasze które mozżna jeść na gorąco.
MUS CZEKOLADOWY
- 6 jajek
- 300g czekolady gorzkiej
- 150g masła
- 100g cukru kryształu
Czekolade rozpuścić z masłem dodać żółtka zmieszane z cukrem. Na koniec dodać do masy ubitą piane z białek.
Wszystko wlać do małej formy wyłożonej pergaminem i posmarowanej masłem. Piec w 180 stopniach przez ok 40 min. Można posypać kakaem.
Najlepiej smakuje z bita śmietana więc polecam z nią podawać i jeść

Prosze nie przejmować sie tym że oklapnie ale to normalne
mi połowe z tego co urosło opadło także to nie bedzie zakalec
genialny deres i szybki do zrobienia a najfajniejsze jest to ze na goraco smakuje pysznie 
Dołączam fotki
SMACZNEGO!!!!
MUS CZEKOLADOWY
- 6 jajek
- 300g czekolady gorzkiej
- 150g masła
- 100g cukru kryształu
Czekolade rozpuścić z masłem dodać żółtka zmieszane z cukrem. Na koniec dodać do masy ubitą piane z białek.
Wszystko wlać do małej formy wyłożonej pergaminem i posmarowanej masłem. Piec w 180 stopniach przez ok 40 min. Można posypać kakaem.
Najlepiej smakuje z bita śmietana więc polecam z nią podawać i jeść
Prosze nie przejmować sie tym że oklapnie ale to normalne


Dołączam fotki





SMACZNEGO!!!!
