Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Mus truskawkowy pasteryzowany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1138897" data-attributes="member: 12156"><p>Słoiki ze świeżym musem, takie ok. 250-300 ml, wstawiałam do lekko ciepłej wody, szybko gotuję do ok. 85-90 stopni, zmniejszam gaz i trzymam 10 minut.</p><p>Jak pasteryzuję gorące przetwory to wstawiam do wrzątku i gotuję ok. 5-10 minut, w zależności od wielkości słoika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1138897, member: 12156"] Słoiki ze świeżym musem, takie ok. 250-300 ml, wstawiałam do lekko ciepłej wody, szybko gotuję do ok. 85-90 stopni, zmniejszam gaz i trzymam 10 minut. Jak pasteryzuję gorące przetwory to wstawiam do wrzątku i gotuję ok. 5-10 minut, w zależności od wielkości słoika. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Mus truskawkowy pasteryzowany
Top
Bottom