Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Mus z pigwowca
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kosbell" data-source="post: 900649" data-attributes="member: 17482"><p>Umyte, obrane i pozbawione pestek i białej błonki pigwowce kroje w małe plasterki i zasypuje warstwami cukrem (owoce, cukier, owoce, cukier itd.) i odstawiam na ok pół godziny. Potem mieszam owoce i gotuje na małym ogniu cały czas mieszając, aż z owoców zrobi się jednolita masa. Gorący musz nakładam do słoików, przecieram brzegi spirytusem i mocno zakręcam, odstawiam do góry dnem. Pyszne zarówno na kanapce jak i jako dodatek do herbaty w zimowe wieczory.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kosbell, post: 900649, member: 17482"] Umyte, obrane i pozbawione pestek i białej błonki pigwowce kroje w małe plasterki i zasypuje warstwami cukrem (owoce, cukier, owoce, cukier itd.) i odstawiam na ok pół godziny. Potem mieszam owoce i gotuje na małym ogniu cały czas mieszając, aż z owoców zrobi się jednolita masa. Gorący musz nakładam do słoików, przecieram brzegi spirytusem i mocno zakręcam, odstawiam do góry dnem. Pyszne zarówno na kanapce jak i jako dodatek do herbaty w zimowe wieczory. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Mus z pigwowca
Top
Bottom