Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Musakhan*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniq" data-source="post: 1324169" data-attributes="member: 3931"><p>Fajny pomysł - tylko skąd u nas te lawasze wziąć? Sumak pewnie też nieosiągalny...da się czymś innym kwaskowym zastąpić?</p><p> Ciekawe jaka to odmiana sumaka? Te ogrodowe niestety mogą być trujące, choć skoro u nas też rosną, to może warto byłoby kupić takie drzewko, które na coś jeszcze się przyda -poza ładnym wyglądem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniq, post: 1324169, member: 3931"] Fajny pomysł - tylko skąd u nas te lawasze wziąć? Sumak pewnie też nieosiągalny...da się czymś innym kwaskowym zastąpić? Ciekawe jaka to odmiana sumaka? Te ogrodowe niestety mogą być trujące, choć skoro u nas też rosną, to może warto byłoby kupić takie drzewko, które na coś jeszcze się przyda -poza ładnym wyglądem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Musakhan*
Top
Bottom