Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Musli domowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 974866" data-attributes="member: 2721"><p>Z jogurtem naturalnym: połączenie idealne.</p><p></p><p>[ATTACH=full]52452[/ATTACH]</p><p></p><p>płatki owsiane ( ja najbardziej lubię Górskie)</p><p>2 łyżki cukru</p><p>1 łyżka masła</p><p></p><p>dodatki:</p><p>rodzynki</p><p>suszone banany</p><p></p><p>Na dużej patelni rozpuścić łyżkę masła – czyli ok. 1 cm odkrojony z kostki. Wsypać 8-10 łyżek płatków owsianych i 2 łyżki cukru. Smażyć, mieszając cały czas, aż będą złote. Nie dopuścić, by zrobiły się brązowe.</p><p></p><p>Przesypać do miseczki – uwaga – bardzo gorące!</p><p></p><p></p><p>Dodać garść rodzynek i pokruszone suszone banany.</p><p></p><p></p><p>Kiedy musli wystygnie, można dodać także pokrojoną drobno czekoladę ( kostka 0,5 x 0,5 cm). Wspaniale smakuje także, gdy podczas prażenia dodamy 1/2 łyżeczki cynamonu.</p><p></p><p></p><p>Co jeszcze można dodać? Wszystko, co lubicie:</p><p></p><p>- suszone śliwki</p><p></p><p>- suszone morele</p><p></p><p>- suszoną żurawinę</p><p></p><p>- suszonego ananasa lub papaję</p><p></p><p>- siekane orzechy</p><p></p><p>- wiórki kokosowe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 974866, member: 2721"] Z jogurtem naturalnym: połączenie idealne. [ATTACH=full]52452[/ATTACH] płatki owsiane ( ja najbardziej lubię Górskie) 2 łyżki cukru 1 łyżka masła dodatki: rodzynki suszone banany Na dużej patelni rozpuścić łyżkę masła – czyli ok. 1 cm odkrojony z kostki. Wsypać 8-10 łyżek płatków owsianych i 2 łyżki cukru. Smażyć, mieszając cały czas, aż będą złote. Nie dopuścić, by zrobiły się brązowe. Przesypać do miseczki – uwaga – bardzo gorące! Dodać garść rodzynek i pokruszone suszone banany. Kiedy musli wystygnie, można dodać także pokrojoną drobno czekoladę ( kostka 0,5 x 0,5 cm). Wspaniale smakuje także, gdy podczas prażenia dodamy 1/2 łyżeczki cynamonu. Co jeszcze można dodać? Wszystko, co lubicie: - suszone śliwki - suszone morele - suszoną żurawinę - suszonego ananasa lub papaję - siekane orzechy - wiórki kokosowe [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Musli domowe
Top
Bottom