Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Musztardowo-kukurydziane buleczki na zakwasie pszennym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 483419" data-attributes="member: 1142"><p>&quot;Cornmeal&quot; to u nas sypka polenta, grubo mielone ziarna suszonej kukurydzy macznej; maize flour ( corn lub mealie meal) jest bardziej mialka, zoltawa i delikatnie slodka...</p><p>na sklepowych polkach mozna rowniez znalezc biala &quot;corn meal&quot;...sluzy do zageszczania sosow, zup i robienia dumplings (szczegolnie w kuchni karaibskiej)...pomoglam?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 483419, member: 1142"] "Cornmeal" to u nas sypka polenta, grubo mielone ziarna suszonej kukurydzy macznej; maize flour ( corn lub mealie meal) jest bardziej mialka, zoltawa i delikatnie slodka... na sklepowych polkach mozna rowniez znalezc biala "corn meal"...sluzy do zageszczania sosow, zup i robienia dumplings (szczegolnie w kuchni karaibskiej)...pomoglam? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Musztardowo-kukurydziane buleczki na zakwasie pszennym
Top
Bottom