Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Nachos*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="paula" data-source="post: 978111" data-attributes="member: 28"><p>Wczoraj zrobilam jako przekaske na uodzinowa impreze i jako pierwsze zostalo to danie pochloniete. Co dla mnie wazne, wszystko mozna sobie pokroic wczesniej i na 10 minut przed przyjsciem gosci ulozyc wartwami nachos. </p><p></p><p>Macho Nachos </p><p> </p><p>&#8226; 1 puszka smazonej fasolki-(refried beans) przypomina to papke</p><p>&#8226; 1 duzo opakowanie tortilla chipsow - takie trojkaciki</p><p>&#8226; 1 srednia cebula, poszatkowana</p><p>&#8226; 1 szklanka sera zoltego- Monterey </p><p>&#8226; 1papryczka ostra np. Jalapeno pokrojonego na plasterki</p><p>&#8226; 1 puszka chilli juz ugotowanego</p><p>&#8226; 1 szklanka startego sera Cheddar </p><p>&#8226; 1 szklanka smietany</p><p>&#8226; 1 szklanka pocietych zielonej cebula</p><p>&#8226; 1 pomidor, pokrojone na male kawalki</p><p></p><p>Przygotuj sobie wszystkie skladniki wczesniej</p><p>Nagrzej piekarnik do 180C.</p><p>W malym rondelku podgrzej na malym ogniu fasolke,. W zarodopornym naczyniu uloz warstwe chipsow, nastepnie naloz lyzeczke fasolki na kazy chips. Posyp cebula, serem ( Monterey) I ostra papryczka. Lyzeczka naloz na kazdego chipsa chilli I posyp serem Cheddar. Uloz kolejna warstwe chipsow I powtorz caly process. </p><p>Naczynie zaroosporne wkladamy do piekarnika na okolo 5-10 minut – do momentu az ser sie roztopi. Po wyciagnieciu z piekarnia na gorace nachos nakladamy smietane, zielona cebulke, pokrojonego pomidora I jak nam zostaly, resztki ostrej papryczki. Serwujemy gorace.</p><p></p><p>Przepis autorstwa Paula Deen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paula, post: 978111, member: 28"] Wczoraj zrobilam jako przekaske na uodzinowa impreze i jako pierwsze zostalo to danie pochloniete. Co dla mnie wazne, wszystko mozna sobie pokroic wczesniej i na 10 minut przed przyjsciem gosci ulozyc wartwami nachos. Macho Nachos • 1 puszka smazonej fasolki-(refried beans) przypomina to papke • 1 duzo opakowanie tortilla chipsow - takie trojkaciki • 1 srednia cebula, poszatkowana • 1 szklanka sera zoltego- Monterey • 1papryczka ostra np. Jalapeno pokrojonego na plasterki • 1 puszka chilli juz ugotowanego • 1 szklanka startego sera Cheddar • 1 szklanka smietany • 1 szklanka pocietych zielonej cebula • 1 pomidor, pokrojone na male kawalki Przygotuj sobie wszystkie skladniki wczesniej Nagrzej piekarnik do 180C. W malym rondelku podgrzej na malym ogniu fasolke,. W zarodopornym naczyniu uloz warstwe chipsow, nastepnie naloz lyzeczke fasolki na kazy chips. Posyp cebula, serem ( Monterey) I ostra papryczka. Lyzeczka naloz na kazdego chipsa chilli I posyp serem Cheddar. Uloz kolejna warstwe chipsow I powtorz caly process. Naczynie zaroosporne wkladamy do piekarnika na okolo 5-10 minut – do momentu az ser sie roztopi. Po wyciagnieciu z piekarnia na gorace nachos nakladamy smietane, zielona cebulke, pokrojonego pomidora I jak nam zostaly, resztki ostrej papryczki. Serwujemy gorace. Przepis autorstwa Paula Deen [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Nachos*
Top
Bottom