Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Nadzienia/masy do strucli drożdżowych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mała m." data-source="post: 1062043" data-attributes="member: 5770"><p>Domyślam się, że to pytanie już gdzieś na tym forum padało, ale ja jestem nieuświadomiona, a mam taki pewien niecny plan. Zatem: czy można sobie wcześniej przygotować masę makową i zamrozić? Pomijać wówczas jakieś składniki czy wszystko dać jak leci?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mała m., post: 1062043, member: 5770"] Domyślam się, że to pytanie już gdzieś na tym forum padało, ale ja jestem nieuświadomiona, a mam taki pewien niecny plan. Zatem: czy można sobie wcześniej przygotować masę makową i zamrozić? Pomijać wówczas jakieś składniki czy wszystko dać jak leci? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Nadzienia/masy do strucli drożdżowych
Top
Bottom