Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Nadziewane parówki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 774024" data-attributes="member: 2721"><p><strong><span style="font-size: 26px"><span style="color: #008000">Nadziewane parówki</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 26px"><span style="color: #008000"></span></span></strong></p><p>[ATTACH=full]34887[/ATTACH]</p><p></p><p>parówki</p><p>ser żółty - pokroić w plastry a następnie w paski </p><p>cebula - pokroić w półplastry</p><p></p><p>Parówkę naciąć na całej długości, pozostawiając po ok. 1 cm nienacięte przy każdym z końców.</p><p>Uważać, by nie przeciąć jej na wylot. Powstała kieszonkę delikatnie rozszerzyć palcami, po czym włożyć do środka paski sera ( wysokie na ok 1 cm.) i półplastry cebuli.</p><p></p><p>Zapiec w piekarniku do zrumienienia, podawać gorące. </p><p></p><p>[ATTACH=full]34888[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 774024, member: 2721"] [B][SIZE=12][COLOR=#008000]Nadziewane parówki [/COLOR][/SIZE][/B] [ATTACH=full]34887[/ATTACH] parówki ser żółty - pokroić w plastry a następnie w paski cebula - pokroić w półplastry Parówkę naciąć na całej długości, pozostawiając po ok. 1 cm nienacięte przy każdym z końców. Uważać, by nie przeciąć jej na wylot. Powstała kieszonkę delikatnie rozszerzyć palcami, po czym włożyć do środka paski sera ( wysokie na ok 1 cm.) i półplastry cebuli. Zapiec w piekarniku do zrumienienia, podawać gorące. [ATTACH=full]34888[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Nadziewane parówki*
Top
Bottom