Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Najszybsza hałwa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="szuwarek" data-source="post: 209252" data-attributes="member: 916"><p>tak jak mówiłaś Małgoś.dz. obie substanje wymieszać biorąc jedną część miazgi sezamowej i pół części syropu daktylowego ( trzeba tak na czuja trochę robić bo syrop jest słodki ). Nic nie podgrzewamy, jest od razu gotowa do konsumcji</p><p>Konsystencją przypomina trochę rzadszy budyń</p><p></p><p></p><p>Miazgę jak i syrop można kupić w Samirze lub innych sklepach z żywnością orientalną ( koszt to ok 10zł za 500g miazgi i 10zł za 250ml syropu )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="szuwarek, post: 209252, member: 916"] tak jak mówiłaś Małgoś.dz. obie substanje wymieszać biorąc jedną część miazgi sezamowej i pół części syropu daktylowego ( trzeba tak na czuja trochę robić bo syrop jest słodki ). Nic nie podgrzewamy, jest od razu gotowa do konsumcji Konsystencją przypomina trochę rzadszy budyń Miazgę jak i syrop można kupić w Samirze lub innych sklepach z żywnością orientalną ( koszt to ok 10zł za 500g miazgi i 10zł za 250ml syropu ) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Najszybsza hałwa
Top
Bottom