Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Naleśniki gryczane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 588639" data-attributes="member: 1080"><p>Rybkaro, ja nie robię z samej mąki kukurydzianej, bo one się rozpadały, ale można jak najbardziej łączyć różne mąki, np. gryczaną i jaglaną, gryczaną i kukurydzianą. Ja dawałam po szklance każdej z mąki. Wody tyle, by ciasto było rzadkie, koniecznie odstawić na min. 30 min. Wtedy jeszcze raz sprawdzamy gęstość i ewnetualnie dodajemy wody.</p><p>Wstawię przepis na placuszki jaglane, można je robić na słodko i na słono.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 588639, member: 1080"] Rybkaro, ja nie robię z samej mąki kukurydzianej, bo one się rozpadały, ale można jak najbardziej łączyć różne mąki, np. gryczaną i jaglaną, gryczaną i kukurydzianą. Ja dawałam po szklance każdej z mąki. Wody tyle, by ciasto było rzadkie, koniecznie odstawić na min. 30 min. Wtedy jeszcze raz sprawdzamy gęstość i ewnetualnie dodajemy wody. Wstawię przepis na placuszki jaglane, można je robić na słodko i na słono. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Naleśniki gryczane
Top
Bottom