Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
nalesniki Neli Rubinstein*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 158959" data-attributes="member: 231"><p>Dziękuję bardzo! Jestem pewna, że naleśniki będą bardzo smaczne (tylko koniecznie ciasto przed smażeniem musi odstać 30 minut. </p><p>Z początku ciasto będzie się wydawało za rzadkie, ale nalezy oprzeć się pokusie dosypywania mąki. Po 30 minutach ,,odpoczynku" mąka naciągnie mlekiem, a ciasto uzyska właściwą konsystencję)</p><p></p><p>jeszcze raz pozdrawiam, Małgosia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 158959, member: 231"] Dziękuję bardzo! Jestem pewna, że naleśniki będą bardzo smaczne (tylko koniecznie ciasto przed smażeniem musi odstać 30 minut. Z początku ciasto będzie się wydawało za rzadkie, ale nalezy oprzeć się pokusie dosypywania mąki. Po 30 minutach ,,odpoczynku" mąka naciągnie mlekiem, a ciasto uzyska właściwą konsystencję) jeszcze raz pozdrawiam, Małgosia [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
nalesniki Neli Rubinstein*
Top
Bottom