Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Naleśniki z syropem klonowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1603104" data-attributes="member: 10341"><p>Ale zadyma! Umieszczenie na forum jakiejkolwiek ciekawostki powoduje nieopisane zamieszanie. Jedna drugą podnieca przez przypominanie sobie różnych wspomnień, wzajemnie się nakręcacie i w końcu nie bardzo wiecie, o co tak napr4awdmę chodzi. Nie byłam nawet przez moment agresywna ani zdenerwowana. Raczej ubawiona, więc moja ulubiona moderatorka niepotrzebnie zużyła trochę niebieskiej farby, żeby przywołać mnie do porządku. </p><p>Skończyło się zamieszczanie ciekawostek na forum, przynajmniej z mojej strony. Jak już nie wiecie co pisać, to wyciągacie wiek czasopisma &quot;Smaki i aromaty&quot;. A ile lat mają Wasze polskie książki kucharskie, te najlepsze, co to po ugotowaniu z nich smakuje jak u mamy? Radzę sprawdzić - zdziwicie się. Zanim zaczniecie tłamsić innych, pomyślcie o sobie.</p><p></p><p>Po ciekawostki kulinarne odsyłam do kuchennego ABC, gdzie jest temat &quot;Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto&quot; Uzbierało się tego 54 strony, a nieoceniona jaxja zrobiła na pierwszej stronie podlinkowany spis treści i jest co poczytać</p><p></p><p>PS. A naleśniki pana konsula, zwłaszcza z jego sposobem podania, były wyśmienite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1603104, member: 10341"] Ale zadyma! Umieszczenie na forum jakiejkolwiek ciekawostki powoduje nieopisane zamieszanie. Jedna drugą podnieca przez przypominanie sobie różnych wspomnień, wzajemnie się nakręcacie i w końcu nie bardzo wiecie, o co tak napr4awdmę chodzi. Nie byłam nawet przez moment agresywna ani zdenerwowana. Raczej ubawiona, więc moja ulubiona moderatorka niepotrzebnie zużyła trochę niebieskiej farby, żeby przywołać mnie do porządku. Skończyło się zamieszczanie ciekawostek na forum, przynajmniej z mojej strony. Jak już nie wiecie co pisać, to wyciągacie wiek czasopisma "Smaki i aromaty". A ile lat mają Wasze polskie książki kucharskie, te najlepsze, co to po ugotowaniu z nich smakuje jak u mamy? Radzę sprawdzić - zdziwicie się. Zanim zaczniecie tłamsić innych, pomyślcie o sobie. Po ciekawostki kulinarne odsyłam do kuchennego ABC, gdzie jest temat "Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto" Uzbierało się tego 54 strony, a nieoceniona jaxja zrobiła na pierwszej stronie podlinkowany spis treści i jest co poczytać PS. A naleśniki pana konsula, zwłaszcza z jego sposobem podania, były wyśmienite. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Naleśniki z syropem klonowym
Bottom