Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Naleśniki ze szpinakiem i fetą*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1392461" data-attributes="member: 2721"><p><span style="font-size: 26px">[ATTACH=full]79998[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">225 g mrożonego szpinaku (1/2 opakowania)</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 dużą cebula</span></p><p><span style="font-size: 26px">2 ząbki czosnku</span></p><p><span style="font-size: 26px">100 g sera typu feta</span></p><p><span style="font-size: 26px">czarny świeżo zmielony pieprz do smaku</span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">olej do smażenia</span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Cebulę obrać i posiekać, podsmażyć wraz z obranym i drobno posiekanym czosnkiem na patelni na niewielkiej ilości oleju. Kiedy będzie szklista, przesunąć cebulę na bok, wyłożyć na patelnię zamrożony szpinak. Zmniejszyć płomień, poczekać, aż się szpinak rozmrozi. Następnie wymieszać cebulę z rozmrożonym szpinakiem, dodać pokruszony ser feta Wymieszać całość dokładnie i </span><span style="font-size: 26px">i chwilę razem dusić. </span><span style="font-size: 26px">Doprawić do smaku czarnym pieprzem.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Nadziewać naleśniki. Gotowe naleśniki obsmażyć na patelni, by były złote. W zależności od wielkości naleśników i tego, jak dużo nadzienia damy, jest to porcja na 4-6 naleśników.</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">Przepis na naleśniki np. taki <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16380&st=0" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16380&st=0</a> </span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1392461, member: 2721"] [SIZE=10][ATTACH=full]79998[/ATTACH] 225 g mrożonego szpinaku (1/2 opakowania)[/SIZE] [SIZE=10]1 dużą cebula[/SIZE] [SIZE=10]2 ząbki czosnku[/SIZE] [SIZE=10]100 g sera typu feta[/SIZE] [SIZE=10]czarny świeżo zmielony pieprz do smaku[/SIZE] [SIZE=10]olej do smażenia[/SIZE] [SIZE=10]Cebulę obrać i posiekać, podsmażyć wraz z obranym i drobno posiekanym czosnkiem na patelni na niewielkiej ilości oleju. Kiedy będzie szklista, przesunąć cebulę na bok, wyłożyć na patelnię zamrożony szpinak. Zmniejszyć płomień, poczekać, aż się szpinak rozmrozi. Następnie wymieszać cebulę z rozmrożonym szpinakiem, dodać pokruszony ser feta Wymieszać całość dokładnie i [/SIZE][SIZE=10]i chwilę razem dusić. [/SIZE][SIZE=10]Doprawić do smaku czarnym pieprzem.[/SIZE] [SIZE=10]Nadziewać naleśniki. Gotowe naleśniki obsmażyć na patelni, by były złote. W zależności od wielkości naleśników i tego, jak dużo nadzienia damy, jest to porcja na 4-6 naleśników. Przepis na naleśniki np. taki [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16380&st=0"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16380&st=0[/URL] [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Naleśniki ze szpinakiem i fetą*
Top
Bottom