Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka bazyliowo-cytrynowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mafalda" data-source="post: 242514" data-attributes="member: 1266"><p>40 liści bazylii</p><p>skórka z 1 cytryny skrojona obieraczką do ziemniaków</p><p>100 g spirytusu</p><p>300 g białego wytrawnego wina</p><p></p><p>Liście bazylii i skórkę z cytryny zalać spirytusem w zamykanym słoiku. Odstawić na 10 dni. Przefiltrować. Dodać wino. Odstawić na następne 10 dni w zamkniętym słoiku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mafalda, post: 242514, member: 1266"] 40 liści bazylii skórka z 1 cytryny skrojona obieraczką do ziemniaków 100 g spirytusu 300 g białego wytrawnego wina Liście bazylii i skórkę z cytryny zalać spirytusem w zamykanym słoiku. Odstawić na 10 dni. Przefiltrować. Dodać wino. Odstawić na następne 10 dni w zamkniętym słoiku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka bazyliowo-cytrynowa*
Top
Bottom