Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
nalewka orzechowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alik" data-source="post: 153106" data-attributes="member: 576"><p>W maju nie ma jeszcze orzechów !!! przynajmniej w Polsce. Orzechy należy zrywać kiedy są już dostatecznie wykształtowane, ale jeszcze zielone i po przekrojeniu ziarna mają jeszcze mleczną konsystencję /podobno optymalny czas to I dekada lipca, ale to zależy też od regionu no i warunków atm. w danym roku/.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alik, post: 153106, member: 576"] W maju nie ma jeszcze orzechów !!! przynajmniej w Polsce. Orzechy należy zrywać kiedy są już dostatecznie wykształtowane, ale jeszcze zielone i po przekrojeniu ziarna mają jeszcze mleczną konsystencję /podobno optymalny czas to I dekada lipca, ale to zależy też od regionu no i warunków atm. w danym roku/. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
nalewka orzechowa*
Top
Bottom