Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z owoców pigwy (lub pigwowca - jak kto woli)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 903725" data-attributes="member: 5092"><p>Ja sobie pigwowca przesypuję cukrem na 2 dni, w tym czasie wytworzy się sok spokojnie, potem zalewam wódką i tak stoi 6 tygodni do 2 miesięcy. Wtedy odsączam i jeszcze zasypuje owoce cukrem, jak się znowu wytworzy płyn to go zlewami wlewam do tego co było. Owoce do sloiczków i do herbaty, albo i bez herbaty się obejdzie...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 903725, member: 5092"] Ja sobie pigwowca przesypuję cukrem na 2 dni, w tym czasie wytworzy się sok spokojnie, potem zalewam wódką i tak stoi 6 tygodni do 2 miesięcy. Wtedy odsączam i jeszcze zasypuje owoce cukrem, jak się znowu wytworzy płyn to go zlewami wlewam do tego co było. Owoce do sloiczków i do herbaty, albo i bez herbaty się obejdzie... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z owoców pigwy (lub pigwowca - jak kto woli)*
Top
Bottom