Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pani Cukiernik" data-source="post: 1297747" data-attributes="member: 36210"><p>Pierwsza niech będzie <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #00FF00"><span style="font-size: 26px">NAPOLEONKA</span></span></span></p><p></p><p>składniki:</p><p></p><p>1 litr mleka</p><p>1 szkl. maki krupczatki</p><p>1 szkl. cukru</p><p>3 żółtka</p><p>3/4 kostki margaryny</p><p>cukier waniliowy</p><p>1 op. krakersów</p><p>3 op. herbatników</p><p></p><p>250ml mleka zmieszać z mąką , </p><p>żółtkami i wlać do reszty mleka zagotowanego </p><p>z margaryną, cukrem i cukrem waniliowym.</p><p>Doprowadzić do wrzenia.</p><p>Blechę wyłożyć herbatnikami, nakryć masą, </p><p>przykryć krakersami.</p><p>Posypać cukrem pudrem.</p><p></p><p>Smacznego!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pani Cukiernik, post: 1297747, member: 36210"] Pierwsza niech będzie [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#00FF00][SIZE=14]NAPOLEONKA[/SIZE][/COLOR][SIZE=14][/size][/FONT][SIZE=14][/SIZE] składniki: 1 litr mleka 1 szkl. maki krupczatki 1 szkl. cukru 3 żółtka 3/4 kostki margaryny cukier waniliowy 1 op. krakersów 3 op. herbatników 250ml mleka zmieszać z mąką , żółtkami i wlać do reszty mleka zagotowanego z margaryną, cukrem i cukrem waniliowym. Doprowadzić do wrzenia. Blechę wyłożyć herbatnikami, nakryć masą, przykryć krakersami. Posypać cukrem pudrem. Smacznego!!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonka
Top
Bottom