Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sachmet83" data-source="post: 1105928" data-attributes="member: 23411"><p>zrobiłam dziś ten krem, użyłam go zupełni do innego ciasta, dla mnie podana ilość cukru zabija smak wanilii, krem ma ładny kolor, jednak budyń z mąki pszennej smakuje dość dziwnie, przyglądałam się zamieszczonym zdjęcia i na zdjęciu autorki przepisu krem jest raczej suchy i wygląda na dobrze ściągnięty, na innych jest płynny, mięciutki, mnie właśnie wyszedł taki, musiałam coś źle zrobić, może za krótko gotowałam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sachmet83, post: 1105928, member: 23411"] zrobiłam dziś ten krem, użyłam go zupełni do innego ciasta, dla mnie podana ilość cukru zabija smak wanilii, krem ma ładny kolor, jednak budyń z mąki pszennej smakuje dość dziwnie, przyglądałam się zamieszczonym zdjęcia i na zdjęciu autorki przepisu krem jest raczej suchy i wygląda na dobrze ściągnięty, na innych jest płynny, mięciutki, mnie właśnie wyszedł taki, musiałam coś źle zrobić, może za krótko gotowałam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonki
Top
Bottom