Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1106041" data-attributes="member: 90"><p>mnie zawsze wychodzi raczej zwarty ( po zastygnięciu, bo jeszcze ciepły jest rzadszy oczywiście) co do ilości cukru, to kwestia gustu-dla mnie również mogłoby go być mniej np. 1 szklanka.</p><p>Przyznaję, że nigdy do napoleonki nie robiłam budyniu z mąki ziemniaczanej-ten mi odpowiada, nie czuję jakiegoś dziwnego smaku. </p><p>Może rzeczywiście za krótko gotowałaś i po prostu czuć było surową mąkę jak również nie ściął się wystarczająco.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1106041, member: 90"] mnie zawsze wychodzi raczej zwarty ( po zastygnięciu, bo jeszcze ciepły jest rzadszy oczywiście) co do ilości cukru, to kwestia gustu-dla mnie również mogłoby go być mniej np. 1 szklanka. Przyznaję, że nigdy do napoleonki nie robiłam budyniu z mąki ziemniaczanej-ten mi odpowiada, nie czuję jakiegoś dziwnego smaku. Może rzeczywiście za krótko gotowałaś i po prostu czuć było surową mąkę jak również nie ściął się wystarczająco. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Napoleonki
Top
Bottom