- Paź 5, 2007
- 8
- 0
- 0
1 opakowanie spaghetti .
6 lyzki stołowe ocet ryzowy
6 łyzki stołowe sos sojowy
6 łyzki stołowe cukier
6 łyzki stołowe olej słonecznikowy
2 łyzki stołowe olej sezamowy
6 ząbki czosnku drobno posiekane
2 łyzki nasiona sezamu .
1 pęczek szczypiorku pokrojony julien.
Spaghetti gotujemy a la dente i odstawiame na bok.
Polączam wszystkie składniki / oprócz szczypiorka/ bardzo dobrze wymieszam az cukier sie wchłonie i dodaje do spaghetti. Wstawiam do lodówki na minimum 3 godz.
Podaje posipane z szczypiorkem
Smacznego
6 lyzki stołowe ocet ryzowy
6 łyzki stołowe sos sojowy
6 łyzki stołowe cukier
6 łyzki stołowe olej słonecznikowy
2 łyzki stołowe olej sezamowy
6 ząbki czosnku drobno posiekane
2 łyzki nasiona sezamu .
1 pęczek szczypiorku pokrojony julien.
Spaghetti gotujemy a la dente i odstawiame na bok.
Polączam wszystkie składniki / oprócz szczypiorka/ bardzo dobrze wymieszam az cukier sie wchłonie i dodaje do spaghetti. Wstawiam do lodówki na minimum 3 godz.
Podaje posipane z szczypiorkem
Smacznego
