noodles terryakki

tipy_typ2208

Member
Paź 5, 2007
8
0
0
1 opakowanie spaghetti .

6 lyzki stołowe ocet ryzowy
6 łyzki stołowe sos sojowy
6 łyzki stołowe cukier
6 łyzki stołowe olej słonecznikowy
2 łyzki stołowe olej sezamowy
6 ząbki czosnku drobno posiekane
2 łyzki nasiona sezamu .

1 pęczek szczypiorku pokrojony julien.

Spaghetti gotujemy a la dente i odstawiame na bok.
Polączam wszystkie składniki / oprócz szczypiorka/ bardzo dobrze wymieszam az cukier sie wchłonie i dodaje do spaghetti. Wstawiam do lodówki na minimum 3 godz.
Podaje posipane z szczypiorkem
Smacznego
lecker.gif
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy