Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Norweski orzechowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="terjon" data-source="post: 1114925" data-attributes="member: 4730"><p>Przepis wydaje się ciekawy i dosyć szybki do zrobienia.I ta beza migdałowa to jest to co lubię.Jeśli chodzi o miksowania masy żółtkowej czy innej budyniowej to radzę nie używać końcówki z nożami aby na przykład pozbyć się grudek.Masa zrzednie na bank i już nie zgęstnieje nawet w lodówce.natomiast mieszanie na wolnych obrotach końcówkami od piany nie rozrzedzi masy.Mam zamiar zrobić to ciasto po świętach i mam nadzieję ,że bedę zadowolona.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="terjon, post: 1114925, member: 4730"] Przepis wydaje się ciekawy i dosyć szybki do zrobienia.I ta beza migdałowa to jest to co lubię.Jeśli chodzi o miksowania masy żółtkowej czy innej budyniowej to radzę nie używać końcówki z nożami aby na przykład pozbyć się grudek.Masa zrzednie na bank i już nie zgęstnieje nawet w lodówce.natomiast mieszanie na wolnych obrotach końcówkami od piany nie rozrzedzi masy.Mam zamiar zrobić to ciasto po świętach i mam nadzieję ,że bedę zadowolona. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Norweski orzechowiec
Top
Bottom