Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Norweski orzechowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mysz" data-source="post: 961091" data-attributes="member: 1843"><p>no niestety druga i zarazem ostatnia próba zakończyła się klęską. Mimo usilnych starań krem jest rzadki, mimo pobytu w lodówce nie nadaje się do krojenia, nie gęstnieje ani w garnku ani potem. </p><p>Samo ciasto zdecydowanie nie ma nic wspólnego z bezą. </p><p>Nie wiem co zrobiłam źle, nie mogę obwiniać polskich składników bo innym jakoś wychodzi i wygląda tak jak powinno. </p><p>Piekarnik w porządku. </p><p>Po prostu nie nadaję się do kuchni i tyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mysz, post: 961091, member: 1843"] no niestety druga i zarazem ostatnia próba zakończyła się klęską. Mimo usilnych starań krem jest rzadki, mimo pobytu w lodówce nie nadaje się do krojenia, nie gęstnieje ani w garnku ani potem. Samo ciasto zdecydowanie nie ma nic wspólnego z bezą. Nie wiem co zrobiłam źle, nie mogę obwiniać polskich składników bo innym jakoś wychodzi i wygląda tak jak powinno. Piekarnik w porządku. Po prostu nie nadaję się do kuchni i tyle. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Norweski orzechowiec
Top
Bottom