Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ocet bazyliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 198173" data-attributes="member: 160"><p>jeszcze nie robiłam</p><p></p><p>3/4 białego octu winnego</p><p>2 pęczki bazylii </p><p>2 łyżki cukru</p><p>1/2 łyżeczki białego pieprzu</p><p>3 ząbki czosnku</p><p>listek laurowy</p><p>Bazylię opłukać.. oderwać listki. Łodyżki włożyć do garnka z octem, cukrem, pieprzem i listkiem. Zagotować</p><p>Czosnek obrać , pokroić w cienki plasterki, włożyć do szerokiej misy, Dołożyć listki bazylii polać wrzącą mieszanką octową, Misę przykryć, zostawić na min. 2 h. Przelać przez drobne sito do butelki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 198173, member: 160"] jeszcze nie robiłam 3/4 białego octu winnego 2 pęczki bazylii 2 łyżki cukru 1/2 łyżeczki białego pieprzu 3 ząbki czosnku listek laurowy Bazylię opłukać.. oderwać listki. Łodyżki włożyć do garnka z octem, cukrem, pieprzem i listkiem. Zagotować Czosnek obrać , pokroić w cienki plasterki, włożyć do szerokiej misy, Dołożyć listki bazylii polać wrzącą mieszanką octową, Misę przykryć, zostawić na min. 2 h. Przelać przez drobne sito do butelki [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ocet bazyliowy
Top
Bottom