Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ocet z kumkwatów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bernadek" data-source="post: 463981" data-attributes="member: 3304"><p>Na 1 butelkę o pojemnośći 500 ml.</p><p></p><p>kilka gałązek świeżego tymianku</p><p>150 g kumkwatów</p><p>400 ml octu winnego z białego wina</p><p> Butelkę (z dość szeroką szyjką ) i nakrętkę wysterylizować.</p><p>Owoce nakłuć drewnianą wykałaczką i włożyć do bytelki.Dodać tymianek i ocet.</p><p>Butelkę zamknąć i zostawić w ciepłym miejscu na 2 tygodnie.</p><p>Gotowy ocet przecedzić przez gazę i wlać do wysterylizowanej butelki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bernadek, post: 463981, member: 3304"] Na 1 butelkę o pojemnośći 500 ml. kilka gałązek świeżego tymianku 150 g kumkwatów 400 ml octu winnego z białego wina Butelkę (z dość szeroką szyjką ) i nakrętkę wysterylizować. Owoce nakłuć drewnianą wykałaczką i włożyć do bytelki.Dodać tymianek i ocet. Butelkę zamknąć i zostawić w ciepłym miejscu na 2 tygodnie. Gotowy ocet przecedzić przez gazę i wlać do wysterylizowanej butelki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ocet z kumkwatów
Top
Bottom