Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ogórki po meksykańsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MarthaB" data-source="post: 1625979" data-attributes="member: 15159"><p>Robie wlasnie 2 ture tych ogorkow. Ale BARDZO na oko. Juz sama ilosc ogorkow to jakies 4 kilo. Nie dziala mi waga wiec polecialam z reszta tez na smak. I mialam tylko glowke czosnku z czego pol zepsuta. Do tego nie zostawiam na tyle godzin tylko najpierw 2 a teraz 1 h.. Albo bedzie super pyszna albo wywale... Ale rano wyjedzamy, dzis skonczylam 3 tygodniowy remont i musze ogarnac dom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MarthaB, post: 1625979, member: 15159"] Robie wlasnie 2 ture tych ogorkow. Ale BARDZO na oko. Juz sama ilosc ogorkow to jakies 4 kilo. Nie dziala mi waga wiec polecialam z reszta tez na smak. I mialam tylko glowke czosnku z czego pol zepsuta. Do tego nie zostawiam na tyle godzin tylko najpierw 2 a teraz 1 h.. Albo bedzie super pyszna albo wywale... Ale rano wyjedzamy, dzis skonczylam 3 tygodniowy remont i musze ogarnac dom. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ogórki po meksykańsku
Top
Bottom