Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ogórki po wrocławsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="żyrafka" data-source="post: 732693" data-attributes="member: 4159"><p>Do przetworów daję zawsze spirytusowy. JAbłkowy jest chyba słabszy, więc pewnie trzeba go dać więcej. I dla mnie on ma taki specyficzny smak.</p><p>Nie lubisz Margot zwykłego octu? Te ogórki nie sa bardzo ostre, octu jest w sumie nie dużo, cukru sporo i to równoważy smak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="żyrafka, post: 732693, member: 4159"] Do przetworów daję zawsze spirytusowy. JAbłkowy jest chyba słabszy, więc pewnie trzeba go dać więcej. I dla mnie on ma taki specyficzny smak. Nie lubisz Margot zwykłego octu? Te ogórki nie sa bardzo ostre, octu jest w sumie nie dużo, cukru sporo i to równoważy smak. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ogórki po wrocławsku
Top
Bottom