Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
ogórki w zalewie octowej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="edyta4" data-source="post: 691196" data-attributes="member: 6860"><p>Ogórki obrać, pokroić w słupki.</p><p>Na spód słoika:</p><p>2-3 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki,</p><p>2 ziarenka ziela angielskiego,</p><p>1 plasterek selera,</p><p>2 plastry marchewki, </p><p>1 plaster cebuli.</p><p>Zalewa:</p><p>3 szkl wody,</p><p>1/2 szkl octu,</p><p>łyżka soli, </p><p>3/4 szkl cukru.</p><p>Gotującą zalewą zalać ogórki w słoikach. Pasteryzować ok. 3 - 5 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="edyta4, post: 691196, member: 6860"] Ogórki obrać, pokroić w słupki. Na spód słoika: 2-3 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki, 2 ziarenka ziela angielskiego, 1 plasterek selera, 2 plastry marchewki, 1 plaster cebuli. Zalewa: 3 szkl wody, 1/2 szkl octu, łyżka soli, 3/4 szkl cukru. Gotującą zalewą zalać ogórki w słoikach. Pasteryzować ok. 3 - 5 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
ogórki w zalewie octowej
Top
Bottom