Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
ogórki z czosnkiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 337947" data-attributes="member: 506"><p>Z tym czosnkiem to nie do konca jestem pewna, ale patrzac na swoj moge powiedziec ze taki swiezy ktory ma twarda łuske nie zielenieje. </p><p>Moj jest z dzialki i nie zieleniał.</p><p></p><p>Ja z kolei ze swoim pytaniem. </p><p>W ub roku robilam te ogorki z takich malych korniszonowatych. Tym razem mam wiecej takich jak do kiszenia. Jekich uzywałyscie i z jakim efektem? </p><p>Nie watpie ze sie udadza ale czy beda chrupkie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 337947, member: 506"] Z tym czosnkiem to nie do konca jestem pewna, ale patrzac na swoj moge powiedziec ze taki swiezy ktory ma twarda łuske nie zielenieje. Moj jest z dzialki i nie zieleniał. Ja z kolei ze swoim pytaniem. W ub roku robilam te ogorki z takich malych korniszonowatych. Tym razem mam wiecej takich jak do kiszenia. Jekich uzywałyscie i z jakim efektem? Nie watpie ze sie udadza ale czy beda chrupkie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
ogórki z czosnkiem
Top
Bottom