Jeden z lepszych nadzieni do omleta
1 szklanka porwanych ziol- bazylia, oregano, pietruszka
1/2 szklanki parmezanu
2 zabki czosnku pokrojone
1 lyzka oliwki w oliwek
lyzeczka octu z czerwonego wina
Czosnek lekko podsmazamy na oliwce.Nastepnie dodajemy do ziol i startego parmezanu. Wszystko saute na malym ogniu i lekko kropimy octem.
Omleta przkladamy jeszcze cieplym nadzieniem , wszystko podsmazamy i jemy
1 szklanka porwanych ziol- bazylia, oregano, pietruszka
1/2 szklanki parmezanu
2 zabki czosnku pokrojone
1 lyzka oliwki w oliwek
lyzeczka octu z czerwonego wina
Czosnek lekko podsmazamy na oliwce.Nastepnie dodajemy do ziol i startego parmezanu. Wszystko saute na malym ogniu i lekko kropimy octem.
Omleta przkladamy jeszcze cieplym nadzieniem , wszystko podsmazamy i jemy

Ostatnią edycję dokonał moderator: