Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Opienki po grecku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1036574" data-attributes="member: 59"><p>nie, ja po prostu robilam zalewe octowa. Jesli nie beda Ci smakowac w oleju to zawsze mozesz wylac i zrobic zalewe z octu.</p><p>Mialam wrazenie, ze olej blokowal wchlanianie przypraw, tak beznadziejne byly te grzyby. </p><p></p><p>Qd, jaka konsystencje maja Twoje opienki? </p><p></p><p>QUOTE (qd @ 13 Oct 2010, 12:30 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1036458" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1036458</a>Opieńki myjemy i gotujemy jak wszystkie inne grzyby . Odcedzamy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1036574, member: 59"] nie, ja po prostu robilam zalewe octowa. Jesli nie beda Ci smakowac w oleju to zawsze mozesz wylac i zrobic zalewe z octu. Mialam wrazenie, ze olej blokowal wchlanianie przypraw, tak beznadziejne byly te grzyby. Qd, jaka konsystencje maja Twoje opienki? QUOTE (qd @ 13 Oct 2010, 12:30 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1036458"][/URL]Opieńki myjemy i gotujemy jak wszystkie inne grzyby . Odcedzamy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Opienki po grecku
Top
Bottom