- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
3 ząbki czosnku pokroić w plasterki, lekko obsmażyć na oliwie, wsypać sporo chili (suszonego).
Wrzucić mrożone krewetki, poddusić aż odparuje cały płyn.
5 mini cukini pokroić w plasterki i dodać do krewetek, wcisnąć sok z ½ (lub więcej, co kto lubi) cytryny. (Posolić, dodać kilka ziaren zielonego pieprzu (suszonego).
Wlać odrobinę wody, w której gotuje się makaron
W ostatniej chwili wkroić obranego ze skóry i pozbawionego pestek pomidora
Wymieszać z makaronem
Całosc powinna być dośc pikantna i mieć wyraźny cytrynowy smak
na patelni
po wymieszaniu
Wrzucić mrożone krewetki, poddusić aż odparuje cały płyn.
5 mini cukini pokroić w plasterki i dodać do krewetek, wcisnąć sok z ½ (lub więcej, co kto lubi) cytryny. (Posolić, dodać kilka ziaren zielonego pieprzu (suszonego).
Wlać odrobinę wody, w której gotuje się makaron
W ostatniej chwili wkroić obranego ze skóry i pozbawionego pestek pomidora
Wymieszać z makaronem
Całosc powinna być dośc pikantna i mieć wyraźny cytrynowy smak
na patelni

po wymieszaniu
