Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Orzechowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 914908" data-attributes="member: 4258"><p>Dziewczyny, uważam, że można je zrobić w czwartek na sobotę. Pierwszego dnia, wierzchnie ciasto jest takie fajnie chrupiące, w następne trochę mniej, ale smak ten sam . Byle tylko nie stało w cieple (ale i nie w lodówce). U mnie stało na parapecie okiennym , przy rozszczelnionym oknie. Na moich zdjęciach, robionych w sobotę, jest ciasto upieczone w piątek. </p><p>Przypominam, że ciasto wałkowane jest bardzo cieniutkie i niezbyt wygodnie przenosi się je na blaszkę (szczególnie to wierzchnie). Jeżeli ktoś obawia się, że może mieć problem, to powinien wziąć odrobinę mniejszą foremkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 914908, member: 4258"] Dziewczyny, uważam, że można je zrobić w czwartek na sobotę. Pierwszego dnia, wierzchnie ciasto jest takie fajnie chrupiące, w następne trochę mniej, ale smak ten sam . Byle tylko nie stało w cieple (ale i nie w lodówce). U mnie stało na parapecie okiennym , przy rozszczelnionym oknie. Na moich zdjęciach, robionych w sobotę, jest ciasto upieczone w piątek. Przypominam, że ciasto wałkowane jest bardzo cieniutkie i niezbyt wygodnie przenosi się je na blaszkę (szczególnie to wierzchnie). Jeżeli ktoś obawia się, że może mieć problem, to powinien wziąć odrobinę mniejszą foremkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Orzechowe
Top
Bottom