Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Orzechowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="żyrafka" data-source="post: 729043" data-attributes="member: 4159"><p>Ciasta nie podpiekam. Piekę w temperaturze około 180 stopni, nigdy nie patrzę na czas, tylko na konsystencję. Nie można piec bardzo długo, bo ta masa będzie twarda i niejadalna. Wszystkie ciasta piekę na oko, dlatego trudno mi podać czas, myślę, że koło godziny, ale zależy od piekarnika. </p><p>To jest ciasto, które zazwyczaj piekę na Boże Narodzenie. Teraz zaczyna sie sezon na orzechy włoskie, dlatego wklepałam przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="żyrafka, post: 729043, member: 4159"] Ciasta nie podpiekam. Piekę w temperaturze około 180 stopni, nigdy nie patrzę na czas, tylko na konsystencję. Nie można piec bardzo długo, bo ta masa będzie twarda i niejadalna. Wszystkie ciasta piekę na oko, dlatego trudno mi podać czas, myślę, że koło godziny, ale zależy od piekarnika. To jest ciasto, które zazwyczaj piekę na Boże Narodzenie. Teraz zaczyna sie sezon na orzechy włoskie, dlatego wklepałam przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Orzechowiec
Top
Bottom