Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Ozdoby z masy cukrowej krok po kroku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1362013" data-attributes="member: 34063"><p><strong>sionia</strong> jeśli chodzi o tę glinę to umieszczam np.jakąś aplikację na niej ponieważ sama aplikacja jest zbyt cienka i aby masa cukrowa się dobrze odbiła już w gotowej formie to musi mieć swoją grubość. Drobne elementy też mocuję w glinie bo są stabilniejsze i też mogę regulować ich grubość. Silikon zastyga szybciej niż glina dlatego łatwo ją usunąć.Jeśli zaś chodzi o puszkę silikonu to muszę gdzieś odnaleźć stronę sklepu.Jak tylko znajdę to wstawię link.Puszka ma pojemność 0,5 litra</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1362013, member: 34063"] [B]sionia[/B] jeśli chodzi o tę glinę to umieszczam np.jakąś aplikację na niej ponieważ sama aplikacja jest zbyt cienka i aby masa cukrowa się dobrze odbiła już w gotowej formie to musi mieć swoją grubość. Drobne elementy też mocuję w glinie bo są stabilniejsze i też mogę regulować ich grubość. Silikon zastyga szybciej niż glina dlatego łatwo ją usunąć.Jeśli zaś chodzi o puszkę silikonu to muszę gdzieś odnaleźć stronę sklepu.Jak tylko znajdę to wstawię link.Puszka ma pojemność 0,5 litra [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Ozdoby z masy cukrowej krok po kroku
Top
Bottom