Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Ozorki w sosie chrzanowym*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1358242" data-attributes="member: 90"><p>a co znaczy &quot;obrobione&quot;? Obrane ze skóry na surowo? czy pozbawione ślinianek? Ja tego na surowo nigdy nie robię, chyba, że tak z grubsza. Jakoś się przyzwyczaiłam do zmieniania wody chociaż ze dwa razy, ale może nie trzeba, przecież to nie nerki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1358242, member: 90"] a co znaczy "obrobione"? Obrane ze skóry na surowo? czy pozbawione ślinianek? Ja tego na surowo nigdy nie robię, chyba, że tak z grubsza. Jakoś się przyzwyczaiłam do zmieniania wody chociaż ze dwa razy, ale może nie trzeba, przecież to nie nerki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Ozorki w sosie chrzanowym*
Top
Bottom