Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki Agaty z Bake Off
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1621708" data-attributes="member: 1024"><p>Ja robiłam z pół porcji, z mąki tortowej orkiszowej, dałam trochę mniej drożdży, wyszło mi 18 sztuk (z kęsów ciasta o wadze 50 g). Dodałam łyżeczkę mielonej wanilli i nieco otartej skórki cytrynowej, a przy wyrabianiu ze dwie łyżki oleju. Nadziewałam wiśniami z konfitury wymieszanymi z utartą różą.</p><p>Z mąki orkiszowej wychodzą nieco inne jak ze zwykłej pszennej, ale niezłe. Nie zrobiły mi się też jasne obrączki, pewnie dlatego, że ciasto nie było takie lekkie, jak z pszennej mąki.</p><p></p><p>[ATTACH=full]96081[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1621708, member: 1024"] Ja robiłam z pół porcji, z mąki tortowej orkiszowej, dałam trochę mniej drożdży, wyszło mi 18 sztuk (z kęsów ciasta o wadze 50 g). Dodałam łyżeczkę mielonej wanilli i nieco otartej skórki cytrynowej, a przy wyrabianiu ze dwie łyżki oleju. Nadziewałam wiśniami z konfitury wymieszanymi z utartą różą. Z mąki orkiszowej wychodzą nieco inne jak ze zwykłej pszennej, ale niezłe. Nie zrobiły mi się też jasne obrączki, pewnie dlatego, że ciasto nie było takie lekkie, jak z pszennej mąki. [ATTACH=full]96081[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pączki Agaty z Bake Off
Top
Bottom